Savipagalbos grupės

2022, 19 rugsėjo | Naujienos

VŠĮ Alytaus  miesto socialinių paslaugų centro savipagalbos grupės moterims vyko netradicinės įgūdžių stiprinimo veiklos. Moterys buvo kviečiamos į parfumerijos pažinimo pasaulį.  

Užsiėmimo metu  moterys susipažino su  kerinčiu parfumerijos menu ir išmoko sukurti asmeninių kvepalų formulę. Užsiėmimo metu degustavo daugybę skirtingų eterinių aliejų –  nuo prabangių gėlių aromatų iki citrusų ir prieskoninių kvapų. Dalyvės galėjo pasijusti  kvepalų kūrėjomis ir  turėjo galimybę išbandyti save kvapų pasaulyje ir sukurti savo unikalius kvepalus, kurie buvo nuostabi dovana sau ar draugui. Kiekvieno užsiėmimo dalyvis pasigamino kvepalų iš aliejų, kuriuos supilstė į dailų buteliuką.

Ačiū Likiškių seniūnaitijos seniūnaičiui Kęstui Šlekiui ir asociacijai ,,Aliten“ už galimybę netradiciniu metodu stiprinti socialinius įgūdžius, saugiai dalintis savo rūpesčiais, patirtimi, išgyvenimais, bei ieškoti sprendimų bei palaikymo.

Veikla finansuojama: nevyriausybinių organizacijų ir bendruomeninės veiklos stiprinimo 2022 metų veiksmų plano įgyvendinimo 1.1.6 priemonės ,,Stiprinti bendruomeninę veiklą savivaldybėse“.